ACTIVITEITEN

AIRBORNE MUSIC NIGHT

De Airborne Music Night vindt elk jaar plaats op de vrijdag voor de Airborne wandeltocht en is het meest fantastische muziekevenement van het jaar in Oosterbeek! Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor het Bio Vakantieoord.


Tijdens deze avond treden verschillende artiesten op dus we hebben voor elk wat wils. Laat je verrassen door de muziek, lichtshows en de geweldige sfeer.

HANDEN UIT DE MOUWEN

In het kader van onze 'Handen uit de mouwen' actie, hebben de techneuten en de handige mannen binnen Lions Renkum Ostrabeke hun kunsten vertoond bij de manege van Bio vakantie oord. Met de aanleg van de gesponsorde LED verlichting kan nu ook 's avonds de rondjes met de paarden gereden worden in de paardenbak.


Een succesvolle samenwerking van alles Lions binnen de gemeente Renkum. Samen hebben we de route uitgezet voor de Biothlon. De routes uitzetten voor de diverse afstanden. Voordat de werkelijke race gestart was, hadden we al onze eigen wedstrijd. Wie het beste en het snelste de route kon uitzetten. Ondertussen werden op het thuisfront van vakantieoord Bio de welkomspakketten in gereedheid gebracht.